Pakej 3H 2M Phnom Penh Siem Riep

HARI 1 : KUALA LUMPUR – PHNOM PENH – CITY TOUR ( L/D)

  • PAGI: Setibanya di Lapangan Terbang Phnom Penh, peserta akan disambut oleh wakil kami dan akan dibawa ke hotel untuk check in. Makan tengah hari dan selepas itu melawat Monumen Kemerdekaan Wat Phnom, dan National Museum. Makan malam di local restoran dan berehat di hotel.
  • PETANG: meneruskan lawatan ke Killing field, Toul Sleng Genocide Museum. Makan tengah hari dan membeli belah di Russian Market dan Central Market. Makan malam dan berehat di hotel.

HARI 2 : PHNOM PENH – SIEM REAP

  • PAGI: Lepas serapan pagi di restaurant terkenal di phnom penh kota terus menaiki kenderaan persendirian seperti kereta/bas/van untuk ke Siem Reap  dengan mengambil masa 6 jam, Dan bila sampai di siem riep Kita pergi makan dan check in hotel .
  • PETANG: melawat Angkor  Wat, Bayon, Baphoun, Elephant and Leper King Terrace, Phimeanakas, Ta Prohm. meneruskan lawatan ke Silk Farm { Ladang  Sutera } makan malam dan rehat.

HARI 3 : SIEM REAP – KUALA LUMPUR

  • PAGI: cheking hotel dan bersedia untuk kelapangan terbang dan bertolak, aturcara selasai.

POLISI KANAK-KANAK (BAWAH 10 TAHUN):

  • Kanak-kanak dengan extra bed – 50% diskaun daripada harga pakej
  • Kanak-kanak tanpa bed – 60 % diskaun daripada harga pakej
  • ATURCARA PERJALANAN BOLEH BERUBAH MENGIKUT KEHENDAK TETAMU

BOOKING DISINI

1207334720130423_062451

This entry was posted in 3D/2D Phnom Penh Muslim Package, 3D/2N Siem Reap & Angkor Wat, 3D/2N Siem Reap Muslim Package, 4D/3N Angkor Wat & Phnom Penh, 4D/3N Siem Reap & Angkor Wat, 4D/3N Siem Reap Highlights Muslim Package, 5D/4N Cambodia Delights Muslim Package, 5D/4N Cambodia Discovery, 5D/4N Siem Reap, 5D/4N Siem Reap & Phnom Penh (SIC) Package, 6D/5N Cambodia Delights, Angkor Wat & Phnom Penh, Angkor Wat Tour Packages, apa yang bagus di negara kemboja, Cambodia Holidays and Tourism, Cambodia Kingdom Of wonder, Cambodia Travel Information and Travel Guide, Cambodia travel packages from malaysia, Cambodia Vacations and Tourism, Cambodia: Travel Agents and Tour Operators, cuti-cuti malaysia:air asia menawarkan pakej murah, Faedah Melancong Luar Negara, Harga Pergi Phnom Penh Siem Riep, Ibadah Korban Dan Akikah Dikemboja, Ibadah Korban Untuk mereka yang memerlukan, Jom Bawa Anak Pergi Melancong, Jom Pergi Melancong Cambodia Bersama, Melancong dengan Pakej murah bersama kami, Melancong Ke Negara Cambodia, Melancong Menurut Islam, Melancong Tempat Bersejarah, Melawat Tempat Bersejarah Di Asia, Pakej 4H 3M Phnom Penh Siem Riep (L), Pakej 4Hari 3Malam Phnom Penh Siem Riep (L), Pakej 5D 4N Phnom Penh Siem Riep (L), Pakej 5Hari 4Malam Phnom Penh Siem Riep (L), Pakej Halal Ke Cambodia, Pakej Korban dan Lawatan di Kemboja, Pakej Melancong Ke Phnom Penh, Pakej Melancong Muslim Cambodia, Pakej Melawat Phnom Penh Lengkap, Pakej Pelancongan 4H 3M Phnom Penh Siem Riep, Pakej Pelancongan 4Hari 3Malam Phnom Penh Siem Riep, Pakej Pelancongan Cambodia Termurah, Pakej Pelancongan Halal Ke Phnom Penh, Pakej Pelancongan Hebat Ke Cambodia, Pakej Pelancongan Murah dan Berbaloi, Pakej Ziarah Phnom Penh Lengkap, Pakej Ziarah Phnom Penh Siem Riep, Phnom Penh Attractions, Program Korban Akikah Dikemboja, Program Ziarah Cambodia, Sehari Berkeliling Phnom Penh, Sewa Kereta VAN di Cambodia, Sewa Tuk Tuk Di Kemboja, SmartQur Menganjurkan Program Korban, Tempat Bersejarah Sejak 1200 Tahun, Tempat Melancong Paling Murah, Tempat Melawat Paling Murah, Tempat Terbaik Untuk Pergi Melancong, tourism cambodia government, Tuk Tuk Di Kemboja, Tuk Tuk Muslim Murah, Tuk Tuk Sewa Murah Di Kemboja, Tuk Tuk Untuk Sewa, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.